Antifouling, jachtlak en onderhoud

Watersport winkel

Antifouling, jachtlak en onderhoudsmiddelen bij Allround Watersport

Als vertegenwoordiger van de A-merken Epifanes en International hebben wij een breed assortiment van antifouling en jachtlak. Of het nu gaat om harde of zelfslijpende antifouling, een mooie blanke lak of juist een frisse deklak, u heeft bij ons een ruime keuze. Wij informeren u graag over de verschillende typen antifouling en wat geschikt is voor uw boot.

Copper-Cruise toegelaten tot 2022!

Copper-Cruise is een effectief werkende koper- en biocidehoudende high performance antifouling met de nieuwste koper release technologie. Werking op zoet en zout water tot 30 knopen en houdt het onderwaterschip vrij van aangroei.

Antifouling - Jachtlak - Onderhoudsmiddelen bij Allround Watersport

Antifouling – Jachtlak – Onderhoudsmiddelen

Antifoulling voor de boot bij Allround Watersport

Tenco en Hempel bij Allround Watersport

Alle soorten onderhouds- en reparatiemiddelen voor uw stalen schip of polyester boot bij Allround Watersport.

Ook voor schoonmaakmiddelen van het merk Starbrite kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij in onze watersportwinkel producten om zelf uw boot te repareren. Of u nu een rubberboot, polyester boot, stalen schip of een houten boot heeft, voor elk materiaal en type boot kunnen wij reparatie sets leveren met duidelijke beschrijving. Zo kunt u eenvoudig zelf uw boot repareren. Mocht zelf repareren niet lukken, dan helpen wij u graag met onze boot onderhoud en reparatie service.

Of het nu gaat om algen aanslag op de buiskap, dek of waterlijn. Voor elk type vlek op polyester, staal, hout of tentdoek hebben wij een oplossing. Ook een goede schrobber, puts en doek is bij ons verkrijgbaar.

Onderhoudsmiddelen voor de boot bij Allround Watersport

Onderhoudsmiddelen voor de boot

Boen en poetsmiddelen bij Allround Watersport

Boen en poetsmiddelen bij Allround Watersport

Polyester Boot Reparatie Materiaal

Polyester Boot Reparatie Materiaal