Passanten informatie

Jachthaven

Jachthaven Allround Watersport ook fantastisch voor passanten

Gemoedelijk, comfortabel, veilig, kindvriendelijk en compleet. Dat is waar Allround Watersport voor staat.

Een moderne en volledig geoutilleerde jachthaven, direct gelegen aan de Veenroute (richting Veendam en Duitsland) aan het prachtige Zuidlaardermeer, onderdeel van UNESCO Geo park ‘De Hondsrug’. Hier vindt u de van alle gemakken voorziene jachthaven van Allround Watersport. Alles wat u nodig heeft voor een geslaagd watersport avontuur. Comfortabele passantenplaatsen aan royale grasvelden met uitzicht op en over het meer en toch beschut tegen de wind. U vindt bij ons onder meer gezellig gelegen picknickbanken, een speelplaats voor kinderen en uitstekend sanitair.

Allround Watersport jachthaven aan het Zuidlaardermeer ook voor passanten

Allround Watersport jachthaven aan het Zuidlaardermeer

Natuurgebieden rond het Zuidlaardermeer

Tevens ligt u direct aan een natuurgebied waardoor het regelmatig voorkomt dat een bever, otter, roerdomp (video) of ree bij de haven wordt gesignaleerd. Ook fietsers en wandelaars kunnen hier enorm genieten van de natuur. Vanaf de haven kunt u prachtige tochten maken door het zeer gevarieerde Groningse en Drentse landschap. Wij, Sabine en John Stalman, vertellen u graag over wat de natuur in de omgeving te bieden heeft en welke historie er ligt.

Allround Watersport is meer dan een jachthaven

Allround Watersport is niet alleen een haven. Wij proberen om het aanspreekpunt voor elke watersporter te zijn. Daarom vindt u naast de meest complete watersportwinkel van Groningen en Drenthe, een krachtige botenlift tot 25 ton, een tankstation voor zowel diesel als benzine en een service- en reparatieafdeling die het gehele seizoen voor u klaar staat.

Kortom, het adres voor elke watersporter in het Noorden. Een aangename verblijfsplaats die niet in het lijstje van te bezoeken plaatsen mag ontbreken. Wij laten u graag genieten van deze parel van het Noorden.

Wij spreken Nederlands, Duits en Engels.

Tarieven passanten Allround Watersport

Bootlengte tot 10 meter: € 10,- per nacht
Bootlengte vanaf 10 meter: € 1,- per strekkende meter

Faciliteiten zoals stroom etc. worden apart berekend.

Allround Watersport winkel Kropswolde

Allround Watersport – watersportwinkel

 

Tankstation en Jachthaven Allround Watersport

Tankstation en Jachthaven Allround Watersport