Jachthaven Groningen

Jachthaven

Jachthaven Groningen.

Al vanaf de bouw van de jachthaven in 1974 runt de familie Stalman het wel en wee voor de gasten in de jachthaven. Watersport zit hen in het bloed en zo proberen ze het voor elke gast een veilige, comfortabele en vooral ook gezellige thuishaven te laten zijn. De jachthaven van Allround Watersport Meerwijck, gelegen aan het Zuidlaardermeer in Groningen, is een gezellige, moderne haven met vele faciliteiten:

Faciliteiten in de Jachthaven

 

uitzicht zuidlaardermeer allround watersport

Voor ligplaatshouders en passanten

Deze faciliteiten zijn voor ligplaatshouders en passanten beschikbaar. Ook voor watersporters die een dag of een paar dagen op het Zuidlaardermeer of elders in de provincie Groningen willen vertoeven is Allround Watersport de ideale uitvalsbasis. Naast de zeer comfortabele trailerhelling kunt u gedurende u verblijf uw auto en trailer bij ons stallen.
Er zijn op de haven ook ligplaatsen beschikbaar met een zijsteiger. Dit is bij Allround Watersport ook echt een zijsteiger. Over de gehele lengte van de ligplaats kunt u van uw boot op of afstappen. Dit maakt het aanleggen en wegvaren ook nog eens heel eenvoudig.
vingersteiger a3

Ruim 300 ligplaatsen

De jachthaven beschikt over ruim 300 ligplaatsen, de boxen verschillen van 6 meter (lengte) tot en met 14 meter (lengte). 
Er zijn ligplaatsen beschikbaar met of zonder zijsteiger of aan de wal. Tevens mogen de ligplaatshouders gebruik maken van de walplaatsen wanneer zij aan boord zijn. Op deze wijze kan men optimaal van alle faciliteiten en ruimte gebruik maken.

WiFi WIFI LOGO

Zoals men op een moderne jachthaven mag verwachten beschikt ook Allround Watersport over een sterk WiFi netwerk dat tot midden op het meer nog goed te ontvangen is. Door middel van een wachtwoord kunnen ligplaatshouders en passanten toegang krijgen en zo op de hoogte blijven van de activiteiten in de rest van de wereld

Tankstation

Zowel benzine als diesel kan er op de haven worden getankt. Eenvoudig afmeren aan ons tankponton en uw tanks worden gevuld. Dit is een van de weinige plekken in de provincie en aan de veenroute waar zowel benzine als diesel getankt kan worden. Vanzelfsprekend voegen wij additieven toe om bacterie vorming tegen te gaan.
tankstation vooraanzicht1