Bootverkoop

Bootverkoop

Nieuwe en gebruikte boten bij Allround Watersport.

Veel watersporters hebben de weg naar ons bedrijf inmiddels gevonden. Wij hebben dan ook al meer dan 30 jaar ervaring in de watersport. Bootverkoop, buitenboordmotoren, electromotoren, rubberboten en boottrailers: het is allemaal te vinden bij Allround Watersport in Kropswolde (Groningen).

Buitenboordmotoren

Als dealer van Suzuki buitenboordmotoren leveren wij een uitgebreid assortiment motoren, onderdelen en accessoires. Van de lichtgewicht 13,5 kg en 2,5pk tot en met de top of the range, de DF300pk. Naast de Suzuki buitenboordmotoren leveren wij ook motoren van de merken Nimarine en Mariner.

Rubberboten

In onze watersportwinkel vindt u een uitgebreide collectie rubberboten.Wij leveren de gehele collectie Suzumar en Nimarine rubberboten en Allround Watersport is daarnaast ook exclusief dealer van de Talamex Highline. Deze rubberboten brengen alle sterke punten en handigheidjes van de aangeboden rubberboten in de markt samen in een top kwaliteit.

Bootverkoop

Of het gaat om de aan- of verkoop van een motor- of zeiljacht, sloep, vis of roeiboot of een snelvarende console boot, bij ons vindt u meestal wel een antwoord. Daarnaast liggen er op elk moment verschillende gebruikte stalen en polyester jachten te wachten op een nieuwe eigenaar. Ook voor de aanschaf, verkoop of bemiddeling van een gebruikt jacht zijn wij een goede thuishaven.

Bekijkt u de verschillende categorieën en wanneer u een interessante optie voorbij ziet komen, wacht dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

bootverkoop en buitenboordmotoren verkoop