Bootstalling

Bootstalling

Winterstalling voor uw boot

Uw boot stallen in het winterseizoen, dat kan bij Allround Watersport op heel veel manieren. U kiest de stalling voor uw boot die het beste past bij uw wensen:

Al ons bootstalling materieel zoals de lift, trekkers, trailers, opleggers en bokken zijn volledig up-to-date en vanzelfsprekend gekeurd. Een veilig idee!

Winterstalling vervoer grote schepen Allround Watersport

Winterstalling bij Allround Watersport, ook voor transport van grote schepen

Hoe werkt het stallen van uw boot door Allround Watersport?

Met onze moderne botenlift wordt uw boot veilig en bijna bewegingsloos en optimaal uit het water getakeld. Daarna op onze speciaal daarvoor aangelegde spuitplaats met de hogedrukreiniger afgespoten.
Uw boot wordt op op-maat-gemaakte bokken geplaatst waarna uw kostbare bezit klaar is om veilig de winter door te komen. In het voorjaar laten wij uw boot weer te water. Dit alles gaat op afspraak, waarbij wij zoveel mogelijk proberen aan uw wensen tegemoet te komen.

Indien gewenst doen wij graag het onderhoud aan uw boot, dit loopt uiteen van het winterklaar maken en servicebeurten tot het kompleet renoveren van uw boot en/of motor.

Vanwege de grote vraag naar bootstalling en de beperkte hoeveelheid plaatsen werken wij met een reserveringsformulier. Indien u gebruik wilt maken van onze bootstalling is het raadzaam tijdig dit formulier ingevuld bij ons in te leveren zodat u in de winter verzekerd bent van een plek. U kunt deze ophalen bij de receptie of aanvragen per mail of telefoon.

bootstalling-winterstalling op de wal bij Allround Watersport

Winterstalling veilig beschut door bomen

verwarmde en overdekte bootstalling

Verwarmde en overdekte bootstalling inclusief transport

Thuis boot stallen

Uw boot tot ca 5oookg kunnen wij ook bij u thuis stallen