Slot voor buitenboordmotor

Beveilig uw buitenboordmotor met een goedgekeurd slot

De buitenboordmotor is het meest gestolen object in de watersport en zeer geliefd bij dieven. Helaas is diefstal hiervan nooit helemaal te voorkomen maar door toepassing van het juiste slot voor uw buitenboordmotor maakt u het de dief zo lastig mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid assortiment buitenboordmotorsloten in ons programma die geschikt zijn voor verschillende soorten en merken buitenboordmotoren. Met behulp van een optionele Smartcable zorgt u voor een solide bevestiging aan de wal. Met de combinatie van de Smartcable en het walanker, zorgt dit buitenboordmotorslot helemaal voor de beste bescherming van uw bezit.

Ons assortiment bestaat uit dikwandige RVS buitenboordmotorsloten voor buitenboordmotoren met schroefspindel bevestiging (tot ca. 40 PK) en bout/moer bevestiging. Deze serie buitenboordmotorsloten zijn uitgerust met STAZO Plus Marine RVS cilinder. Met de bijgeleverde Key Code Card kunt u, bij verlies, sleutels bijbestellen.

Optioneel kunnen deze buitenboordmotorsloten uitgebreid worden met een 2,5 meter of 5 meter Quicklink kabel voor bevestiging aan de walkant.

Als onze buitenboordmotorsloten zijn SCM/VbV goedgekeurd en worden aanbevolen door de meeste watersport verzekeraars.