ALLROUND WATERSPORT: BOOT, CAMPER EN THUIS

Allround Watersport is de meest complete watersportwinkel van het Noorden

Allround Watersport heeft nu een zeer complete winkel. Niet alleen voor de watersporter maar ook voor de doe-het-zelver thuis. Want naast alle bekende merken en producten voor het varen of voor het onderhoud van de boot, vindt u bij ons nu ook meer dan 1000 RVS artikelen, uitstekende verf, krachtige schoonmaakmiddelen en energievriendelijke LED-verlichting.

Allround Watersport voor boot, camper, tuin en thuis.

ACTIEFOLDER VAN ALLROUND WATERSPORT KROPSWOLDE

ACTIEFOLDER ALLROUND WATERSPORT - 1

ACTIEFOLDER ALLROUND WATERSPORT – 1

 

ACTIEFOLDER ALLROUND WATERSPORT - 2

ACTIEFOLDER ALLROUND WATERSPORT – 2

Allround Watersport is RVS specialist

Zoekt u een paar RVS schroeven, pinnen, bouten, haken, borgpennen of ringen? Die vindt u zeker bij Allround Watersport. Wij durven – dankzij het zeer uitgebreide RVS assortiment –  Allround Watersport nu dé RVS specialist van het Noorden te noemen. U vindt bij ons namelijk meer dan 1000 verschillende soorten RVS artikelen. Er zijn al RVS producten die per stuk in blisters gekocht kunnen worden. Ook schroeven, ringen, moeren en bouten in allerlei maten zijn in kleine aantallen verpakt. U kunt dus uitstekend bij ons terecht voor die ene RVS schroef om de losse terrasplank weer vast te schroeven bijvoorbeeld. Maar ook een nieuwe RVS borgpen die het water in gevallen is hebben wij in het RVS schap ertussen hangen. Naast de enorme wand met alle blisterverpakkingen hebben wij uiteraard ook de grotere RVS artikelen in huis zoals o.a. kikkers, steiger-ogen en RVS zwemtrappen.

LED verlichting van NauticLed

Allround Watersport is erkend dealer van NauticLed. Het merk in innovatieve LED-verlichting en LED-armaturen voor uw boot, camper of huis. Deze LED lampen kunnen bestaande andere typen lampen eenvoudig vervangen. Met LED verlichting verlaagt u niet alleen aanzienlijk uw energieverbruik (u doet dus ook veel langer met uw accu aan boord of in de camper), u heeft u ook veel minder last van muggen dankzij het feit dat LED geen warmte afgeeft. NauticLed heeft ook LED navigatie lampen en armaturen. De catalogus kunt u hier doorbladeren en in de winkel kunt u de LED lampen in werking zien en de kleurtoon van de verlichting kiezen.

Speciale NauticLED demonstratiewand in de winkel

Voor de laatste acties bij Allround Watersport kijkt u hier