WINTERKLAAR MAKEN

Winterklaar maken van je boot begint bij Allround Watersport

Winterklaar maken van je boot is belangrijk. Bij Allround Watersport adviseren én helpen wij je graag om dit voor elkaar te krijgen. We hebben alle benodigdheden in de winkel om je boot winterklaar te maken. Ook voor de winterstalling en onderhoud van je boot ben je bij Allround Watersport op het juiste adres.

Eén van de belangrijkste dingen is het toevoegen van antivries aan de motor en de watertank, toilet of wasmachine. Dit is erg belangrijk voor het behoud van de leidingen en dus voor het goed overwinteren van je boot.
Je moet er toch niet aan denken wat er kan gebeuren als vocht in de leidingen bevriest en dan uitzet…?

MULTIFUNCTIONELE ANTIVRIES

Bij Allround Watersport hebben we o.a. antivries dat zowel voor de motor als voor het sanitair helemaal veilig is. Daarbij is deze antivries ook nog eens bijzonder milieuvriendelijk. Dus wanneer het koelwater of kraan/toiletwater met antivries weer geloosd wordt in het voorjaar, dan is dat veilig voor mensen, vissen en de planten. Wel zo’n prettig idee.